Om Linucare

Om Linucare

Linucare gør det nemt at føle sig tryg ved hurtigt at kunne tilkalde hjælp i nødsituationer, uanset om det drejer sig om fald, alvorlige trusler, eller ulykker. Dette opnås gennem en app, der inden for få sekunder informerer dit netværk om, at du er i fare.

Således kan du bevæge dig frit omkring, velvidende at du har et ekstra lag af sikkerhed, samtidig med at du har muligheden for at tilbyde samme tryghed til dine medmennesker.

Familie
tryghed

Appen er simpel og intuitiv at sætte op, og kan bruges af alle i familien. Start her:

Sådan fungerer det:

Installer appen

På appstore eller playstore

 
 

Forbind med dit netværk

(Venner, familie, naboer osv)

 
 

Forbind med dit netværk

(Venner, familie, naboer osv)

 
 

I er nu klar til at beskytte hinanden

 
 

Vi sidder klar til at hjælpe

Vi sidder klar til at hjælpe

Linucare blev skabt af Thomas Vinther, som identificerede et behov for en hurtig og direkte metode til at kontakte sit nærmeste netværk i nødsituationer. Ideen om ikke at overlade hjælpen til tilfældigheder blev grundlaget for Linucare. Vores løsning skiller sig ud fra andre ved:

Nicklas Lynge
Co-founder

Linucare’s vision er at skabe en fremtid, hvor vi er fælles om trygheden og hvor alle har en hurtig og nem måde at kalde efter hjælp”

Vær med til at skabe mere tryghed i dit netværk, ved at downloade appen, og forbinde med dit netværk. Se vores panikknap for aktivering af alarm, uden at skulle åbne appen: