Linucare

Tryghedsknap med halssnor - inkl. 1 års abonnement

Linucare Tryghedsknappen forbinder direkte til din telefon via Linucare-appen, som sender alarmer til dit netværk uanset deres placering. Inkluderer et års abonnement og en praktisk halssnor. Appen er gratis for netværket at downloade og modtage alarmer.

590 kr 650kr

Set på Trustpilot:

5/5

Nemt og intuitivt at sætte op. Har endnu ikke anvendt i en nødsituation, men når man tester funktionen virker det rigtig fint.

Frederik Fibiger Lauritzen

5/5

Fantastisk sikkerhed imellem pårørende og deres skrøbelige familiemedlemmer. Kan absolut anbefales for alle der ikke er tilknyttet hjemmeplejen men stadig kan have brug for assistance uden at skulle alarmere 112. Tak til Linucare herfra.

Glad Kunde

5/5

Godt produkt, nem og lige til at installere.
Og billigst på markedet.

Lars Lauridsen Høy

Sådan virker det:

1: Aktiver Alarmen

(Tryk to gange på knappen)

Design uden navn(20)

2: Netværket modtager alarmen

(netværk = venner, naboer, familie osv.)

3: Hjælperne navigeres

 

Hurtig kontakt imellem familiemedlemmer

Opnå ekstra sikkerhed vores tryghedsknap, der forbindes til telefonen, og giver hurtig kontakt til

Tryghedsknappen har følgende fordele:

Tryghedsknap med armbånd - inkl. 1 års abonnement

Med tryghedsknappen i armbånd, har du altid en måde at tilkalde dit netværk på, lige på håndledet. Armbåndet er lavet af silikone,

645 kr 700kr

  • Rækkevidde: ca. 50 meter
    • (fra telefon til tryghedsknap)
  • Batterilevetid: op til 3 år
  • Sender alarm ud til netværket uanset hvor de befinder sig
  • Udskifteligt batteri (CR2032)
  • Vandafvisende
  • Diameter: 3 cm
  • Højde: 1 cm

Ofte stillede spørgsmål:

Efter abonnementet løber ud, kan man vælge at forsætte til 29 kr om måneden, for at beholde fordelene ved Linucare Fuld Tryghed.

Linucare er en app, der øger sikkerheden gennem brugerens eget netværk. Appen er intuitiv og giver hurtigt overblik i nødsituationer. Den kan forbindes med en tryghedsknap, som aktiverer en alarm, der sendes til brugerens netværk, selv hvis deres telefon er på lydløs eller “forstyr ikke”-tilstand.

For at bruge Linucare optimalt, skal du:

1. Downloade Linucare appen gratis på din smartphone.
2. Oprette en profil og tilføje dit netværk.
3. Forbinde en tryghedsknap med appen, som kan aktiveres for at sende en nødalarm til dit netværk .

Tryghedsknappen har en rækkevidde på ca. 50 meter og en batterilevetid på op til 3 år. Den er vandafvisende og kan klæbes på forskellige overflader. Rækkevidden på 50 meter betyder, at tryghedsknappen kan kommunikere trådløst med din smartphone op til en afstand af cirka 50 meter. Netværket modtager alarmen, ligemeget hvor de er.

I en nødsituation modtager alle i den gruppe, du har oprettet i Linucare-appen, alarmen. Du kan også indstille en rækkefølge for, hvem der skal modtage alarmen først. Hvis den første modtager ikke kan hjælpe inden for 30 sekunder, sendes alarmen videre til den næste i rækkefølgen

Tryghedsknappen er vandafvisende, hvilket betyder, at den kan holde til mindre vandsprøjt, men den er ikke designet til at blive nedsænket i vand. Det er vigtigt at bemærke, at selvom den er vandafvisende, er den ikke 100% vandtæt .

Du kan vælge, hvem i dit netværk der skal modtage alarmen først, ved at indstille en rækkefølge under grupper i Linucare-appen. Hvis den første modtager ikke kan hjælpe efter 30 sekunder, sendes alarmen videre til den næste modtager i rækkefølgen

Nej, Linucare-appen er og forbliver gratis for netværket at downloade. Det er dog vigtigt at bemærke, at tovejskommunikation under en alarm via vores gruppeopkaldsfunktion kræver, at begge brugere har Linucare Fuld Tryghed.