Linucare

Digitalt nødkald med app

På smartphones kan du downloade Linucare, og sammen med vores fysiske tryghedsknap giver det mulighed for hurtig tilkaldelse af netværk i nødsituationer. Ved at trykke på knappen sender du en alarm ud til det netværk, du vælger, som kunne være familie, naboer, kolleger m.m. Netværket modtager derefter en høj alarmtone på deres mobil, som går igennem lydløs/forstyr ikke, og giver en navigation til din placering, ligegyldigt om du er ude eller indendørs.

Nødkald på IOS og Android

Linucare er tilgængelig på både iPhone og Android-telefoner, hvor man kan downloade appen og på den måde hurtigt kunne tilkalde familiemedlemmer ved behov for hjælp. Appen er 100% gratis og skal downloades af både afsenderen og modtagerne af alarmen.

Nødkald tilgængelig på Apple Watch

Udover smartphone er Lionucares nødkald også tilgængelig på Apple Watch, hvor man hurtigt kan tilkalde sit netværk direkte fra håndleddet. Derudover kan appen snart automatisk detektere unormal hjerteaktivitet og tilkalde netværket. Download Linucare allerede i dag, og bliv automatisk underrettet ved nyheder.

Linucare er set her: